Posicionament Cercadors SEO

Estudis de posicionament pels millors resultats

SEO, Què és?

SEO són les sigles de "Search Engine Optimization", traduït, optimització de motors de recerca.

Són un conjunt de tècniques, que després d'un estudi previ, apliquem a la Web basant-nos en una estratègia per a aconseguir que els cercadors la mostrin en els primers resultats.

Dintre dels resultats que ofereix un cercador el SEO és per a posicionar en resultats orgànics o naturals, és a dir, els que no són enllaços patrocinats o anuncis.

Les tècniques SEO abasten molts aspectes, des de l'estructura i disseny, passant pel codi font i fins i tot el servidor on allotgem la Web pot tenir influència en els resultats.

L'aplicació d'aquestes tècniques no és igual per a totes les Webs, en l'estudi previ dissenyem l'estratègia basant-nos en el tema, finalitat, usuari objectiu i àrea d'influència de la Web per a aconseguir els millors resultats possibles.


Importància del posicionament en cercadors

En aquest moment algú està buscant el que tu ofereixes, i actualment la recerca d'un producte, servei o informació es realitza majoritàriament a través d'internet i en conseqüència a través dels cercadors. Diversos estudis estadístics demostren que entre un 60% i 80% de les visites d'una Web provenen dels cercadors.

Segons aquests estudis l'usuari mitjà revisa la primera pàgina, si no troba el que busca, passa a la segona pàgina i com a màxim revisa els tres primers resultats de la tercera pàgina.

La majoria d'usuaris no passa de la tercera pàgina en els resultats del cercador

La conclusió és clara, si vols que trobin la teva Web, hauria d'estar entre les primeres posicions en els resultats dels cercadors.


Els Cercadors

Hi ha una gran quantitat de cercadors però l'estadística, una vegada més, és aclaparadora.

Segons dades de StatCounter, a Europa en els últims dotze mesos, el 92% de les recerques es van realitzar a través de Google, quedant per als altres cercadors el 8% restant.

Encara que no s'ha de descuidar el posicionament en altres cercadors està clar on s'han de centrar els esforços.

WEB
Disseny Web

Disseny Web

Avui dia una web ja no és només un catàleg virtual, és a més, una eina molt real per a qualsevol empresa o professional de qualsevol sector.

Portafoli

Recull d'alguns treballs destacats dels principals serveis que oferim. Per tenir una idea dels resultats finals que lliurem.

Serveis

Llista de serveis. Imatge corporativa, disseny gràfic publicitari, disseny i programació de pàgines Web...

Contacta'ns

Per resoldre els teus dubtes o ampliar informació.

Política de Privacitat

La informació, i/o documents adjunts que es rebin en aquest compte de correu electrònic així com les dades personals seran tractats amb estricta confidencialitat, d'acord amb la Llei Orgànica LOPD, així com com el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), així com la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI) i en cap cas seran proporcionats a tercers.

Dades de contacte

  • Ricard Riera
  • info@ricarddigital.cat
  • 609 330 195
  • Manresa