Disseny i Programació Web

Pàgines Web, imatge gràfica i estils, gestió i manteniment

Web, catàleg virtual?

Avui dia una Web ja no és només un catàleg virtual, és a més una eina de promoció i venta molt real per a qualsevol empresa o professional de qualsevol sector.

Les capacitats i prestacions tècniques que pot tenir una Web la converteixen en una de les millors inversions en infraestructura per a qualsevol empresa o professional.


Web, totes són iguals?

Ni de bon tros, igual que qualsevol eina que utilitzes en la teva activitat, una Web pot tenir una àmplia gamma de prestacions i dissenys diferents.

Igual que tries curosament la marca i model de la teva fotocopiadora o del teu vehicle d'empresa, també és important triar amb encert la marca i model de la teva Web.


Web, contingut i disseny

La informació i continguts que ofereix una Web han de ser clars, ordenats i accessibles, segurament t'has trobat amb freqüència davant una Web i el teu primer pensament ha estat "no sé cap a on mirar" davant un bombardeig caòtic d'informació i un exèrcit d'enllaços requerint la teva atenció al mateix temps en una mateixa pàgina. El que anomenem una Web poc amigable o agressiva, que vol ser molt efectiva i acaba aconseguint exactament l'efecte contrari.

Per molt dens que sigui el contingut d'una Web es pot organitzar de manera que la percepció de l'usuari sigui la de saber en tot moment on està i saber què ha de fer per a arribar a la informació.

Però això no és suficient, la imatge que transmeti la Web pot empetitir o magnificar el missatge del seu contingut. Aquest aspecte ha de cuidar-se al detall i sobretot ha d'adaptar-se al tema i objectiu de la Web.

En una Web el disseny visual i estils tenen una gran importància

Aspecte tècnic

Hi ha gran quantitat de prestacions tècniques que es poden utilitzar en una Web. Algunes d'elles, avui en dia haurien d'anar de sèrie, com l'adaptació a pantalles de diferents mides (disseny responsiu), formulari/s de contacte, compatibilitat amb els diferents navegadors i velocitat de càrrega. Una Web que no es mostri bé en dispositius mòbils, que el navegador no la pugui carregar correctament o que sigui pesada i lenta, fa marxar al visitant.

Per altra banda hi ha una sèrie de mecanismes, que depenent del contingut, tema i objectiu de la Web, es poden utilitzar. Alguns d'ells poden ser sliders i galeries d'imatges, sistemes per ordenar grans continguts com pestanyes, acordions, cercadors interns o menús de navegació profunda. Inserció a la Web de continguts audiovisuals i xarxes socials, blogs, mapes de localització, visites virtuals, calendaris, etc.

Altre aspecte essencial en la programació d'una Web és aconseguir un bon posicionament en els cercadors. Pots veure tot el referent a aquest tema en la secció:
Posicionament Cercadors SEO


Com s'aconsegueix tot això?

L'elecció d'un dissenyador Web pot ser una àrdua tasca, però de l'encert depèn un bon resultat final.
Cal tenir en compte:

  • Portafoli de projectes realitzats
  • Disponibilitat i implicació amb el projecte
  • Talent creatiu i coneixements de programació
  • Metodologia de treball
  • I, per descomptat, preu

1a Fase, anàlisi i assessorament:

Entrevista per a conèixer el projecte i assessorar sobre el mateix.
Presentació de pressupost.

2a Fase, disseny:

Acceptació i pagament del 50% del pressupost.
Recollida de material gràfic si ho hagués o presa de mostres fotogràfiques si fos necessari.
Presentació d'esbossos i revisions fins a l'acceptació de disseny i estil.

3a Fase, programació:

Sessió fotogràfica, si fos necessària.
Presentació en format Web amb el disseny triat i part del contingut.
Revisions fins a l'acceptació del comportament de la Web.

4a Fase, finalització del projecte:

Presentació i acceptació del projecte final.
Facturació i pagament del 50% restant del pressupost.
Lliurament i posada en marxa.

No treballem amb tarifes tancades ja que els preus poden ser molt variables segons el projecte. Estudiem cada projecte i ajustem al màxim el pressupost.

Demana pressupost sense cap compromís.
SEO
Posicionament cercadors SEO

Posicionament cercadors SEO

En aquest moment algú està buscant el que tu ofereixes, i actualment la recerca d'un producte, servei o informació es realitza majoritàriament a través d'internet.

Portafoli

Recull d'alguns treballs destacats dels principals serveis que oferim. Per tenir una idea dels resultats finals que lliurem.

Serveis

Llista de serveis. Imatge corporativa, disseny gràfic publicitari, disseny i programació de pàgines Web...

Contacta'ns

Per resoldre els teus dubtes o ampliar informació.

Política de Privacitat

La informació, i/o documents adjunts que es rebin en aquest compte de correu electrònic així com les dades personals seran tractats amb estricta confidencialitat, d'acord amb la Llei Orgànica LOPD, així com com el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), així com la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI) i en cap cas seran proporcionats a tercers.

Dades de contacte

  • Ricard Riera
  • info@ricarddigital.cat
  • 609 330 195
  • Manresa