Decideix

Dissenys a mida sense perdre l'objectiu de vista

En aquesta Web podràs veure quins serveis oferim i quina és la metodologia per a realitzar-los. Per altra banda pot ser una ajuda de cara a l'elecció d'un dissenyador, i a conèixer els avantatges que pot oferir el disseny Web i el disseny gràfic si no estàs familiaritzat amb el mitjà.

Les àrees del disseny Web, gràfic i imatge estan íntimament relacionades, qui necessiti una Web és molt possible que necessiti també un catàleg, i igualment al contrari.

Comptar amb un dissenyador que pugui abastar totes les àrees pot ser una bona idea, d'aquesta forma el contingut serà homogeni, la imatge donada pel conjunt unificada i s'eviten els problemes de comunicació quan diferents persones intervenen en un projecte, a més dels inevitables retards per incompatibilitats d'agenda i horaris.

Una àmplia experiència en el món comercial ens capacita per a oferir un servei gràfic i digital sense perdre mai de vista l'objectiu final, l'acció comercial.

Disseny Gràfic

Disseny gràfic publicitari i imatge corporativa, la primera impressió que queda en la ment del teu client o potencial client. Eines fonamentals de comunicació i venda.

WEB
Disseny Web

Disseny Web

Avui dia una web ja no és només un catàleg virtual, és a més, una eina molt real per a qualsevol empresa o professional de qualsevol sector.

Portafoli

Recull d'alguns treballs destacats dels principals serveis que oferim. Per tenir una idea dels resultats finals que lliurem.

Contacta'ns

Per resoldre els teus dubtes o ampliar informació.

Política de Privacitat

La informació, i/o documents adjunts que es rebin en aquest compte de correu electrònic així com les dades personals seran tractats amb estricta confidencialitat, d'acord amb la Llei Orgànica LOPD, així com com el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), així com la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI) i en cap cas seran proporcionats a tercers.

Dades de contacte

  • Ricard Riera
  • info@ricarddigital.cat
  • 609 330 195
  • Manresa